Januarkurs NTF - Oslo

16 januar 2020

Tannlege Igor Dzidziul ved MN Tannlegeklinikk deltok på et 2 dagers kurs i Oslo arrangert av NTF.

Dag 1, «Trygg på trygd» som handlet om trygderefunsjoner og Helfo.

Dag 2, «Minimal invasiv endodontisk behandling i privat praksis som viste moderne rotfyllingsteknikker og materialer. Kursholder var Dr. Gilberto Debelian

Plandent

25 september 2019

Igor og Wenche var på kurs arrangert av Plandent veldig viktig og interessant tema om god smertebehandling. Et bra kurs.

Det er lurt å se på filmen https://www.youtube.com/watch?v=SXsuV9u8Rk0

Moderne løsninger i protetisk

9-12 juni 2018

Tannlege Igor Dzidziul deltok i kurs om moderne løsninger i protetisk behandling av pasienter ved Klinikk Dental Plus, kursholder var Tannlege Pawel Dobosz.

HELFO- nye regler og Tannslitasje

15-17.01.2018

Tannlege Igor Dzidziul deltok på kurs i regi av Norsk Tannlegeforening mandag og onsdag denne uken.Tema for kursdagene var HELFO- nye regler og Tannslitasje. Kursopplegget var lærerik og Godt gjennomført.

Panoramarøntgen/ OPG

MNTannlegeklinikk AS har nå anskaffet seg en digital OPG 2D røntgen som gir mulighet til å undersøke begge kjever, kjeveledd, bihuler og tenner i ett bilde.

Pasientene får en oversikt om det er betennelse i kjevene, tannkjøttsykdommer (periodontitt), cyster og patologiske tilstander i kjevene.

OPG 2D røntgen er hjelpsom ved vurdering av visdomstenner og nervebaner, og er nødvendig i forbindelse med planlegging av implantat behandling.

Digitalt OPG er også et godt hjelpemiddel dersom man lett brekker seg eller har tannlegeskrekk.

OPG tar man gjerne ved første besøk og senere omtrent hvert femte år.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.